Povestea noastră

Începutul Retro Vault

Console Vechi Vibe
Joystick retro/vechi

  Totul a început cu o dorință de a schimba ceva sau mai bine spus, de a crea ceva. Odată ce am devenit puțin mai independent financiar am început să îmi continui colecția începută când am fost în vizită în America. Desigur, piața din România nu este la fel de dezvoltată, totuși am ales să caut magazine ce ar fi putut să îmi satisfacă dorința de a pune mâna pe un Gameboy sau un Mario Party pe N64. Realizarea care a urmat a fost motivul pentru care am început acest proiect.

 Dacă ai încercat să cumperi de pe OLX sau orice altă platformă un SNES de exemplu, sunt multe cazuri în care produsul cumpărat este în condiție proastă sau doar ok, sau poate ai dat de o consolă căreia îi lipsesc cablurile. Acest lucru se întâmplă fiindcă vânzătorii nu doresc să își bată capul cu restaurarea consolei, unii nu au timpul necesar sau pur și simplu nu își permit. Totodată, există o anumită frică din ambele părți, acest lucru se întămplă des când nu există o garanție între cumpărător și vânzător. Iar intr-un final, …..

Care este problema?

NES Nintendo Entertainment System

soluția...

Retro Vault Zone

De ce este RetroVault soluția? RetroVault ajută ambele părți prin crearea unei platforme unde consolele și jocurile retro au fost recondiționate/reparate pentru cumpărători, iar vânzătorii pot avea garanția banilor fără toate complicațiile de pe celelalte platforme. Astfel putem oferi calitate, accesibilitate și siguranță în același timp! Dorința noastră este să readucem experiența retro la viață având comunitatea mai aprope decât a fost vreodată!

Shopping Cart