Probabil dorești să ne vinzi o consolă, un joc, un accesoriu sau poate deja ai completat formularul dar mai ai nevoie de informații. 

Vă prezentăm Ghidul Vânzătorului! Aici o să intrăm în întreg procesul pentru voi așa că recomandăm tuturor să citească pașii înainte de a accepta oferta noastră.

Primul lucru pe care îl vei face este să deschizi formularul destinat consolei, jocurilor sau accesoriilor pe care dorești să ni le vinzi și sa îl completezi. 

Apoi trebuie să menționezi detalii adiționale despre bun ( ediție limitată, sigilat , etc.) dacă este cazul.

Super, ai completat formularul și ai primit un răspuns! Dacă ai acceptat oferta înseamnă că ești gata pentru evaluarea tehnică.

Dacă este cazul, șterge orice parolă sau datele personale din consolă. Nu putem accepta consola dacă nu vine resetată.

Cardurile de memorie trebuie înlăturate, dacă doriți să le vindeți menționați în căsuța de detalii adiționale.

Împachetarea consolelor, accesoriilor sau a jocurilor trebuie făcută astfel:

  • Consola și accesoriile trebuie invelite în pungi de plastic, ziare sau folie cu bule. Jocurile fără carcasă trebuie puse într-un plic de CD/DVD.
  • Pune totul într-o cutie încăpătoare, relativ dimensiunilor bunurilor. Odată ce vine curierul poți sigila cutia de față cu el.

Aici se termină treaba ta, odată ce ajunge curierul la noi ne vom ocupa de vânzarea bunurilor pentru tine. Te vom ține la curent cu informații pe email sau SMS.

Shopping Cart