Politica de livrare

Pe teritoriul României, termenul de livrare este de circa 2-4 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 30 de zile, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

  Prețurile afișate, cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate fără taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementată de legile fiscale române.

  Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este GRATUITĂ pentru vânzarea de către clienți a bunurilor și de 25 de lei atunci când achiziționați de pe site.

  Livrarea se face de către Curier, la Domiciliul Clientului, de regulă în 2-4 zile lucrătoare.

  Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației locale în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei noastre și vom fi înștiințați în timp util.

  În plus, atunci când efectuați o achiziție sau încercați să faceți o achiziție prin intermediul site-ului, colectăm anumite informații de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon. Facem referire la aceste informații ca Informații despre comandă.

Shopping Cart